Klantenservice

Betaalmethoden
Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • Creditcard

Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland en naar Belgiё bedragen €5,95 voor pakketpost en €3,95 voor brievenbuspost. Het boek past door de brievenbus en kan dus tegen het lagere tarief verzonden worden. Je ontvangt een track & trace link. 
Het is ook mogelijk om je pakketje op afspraak op te halen in Veldhoven. Kies dan bij het afrekenen voor 'ophalen'. Er worden dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Levertijd
Ik streef ernaar om bestellingen binnen twee werkdagen te verzenden. Nadat je pakketje is verzonden kun je de indicaties hieronder aanhouden - PostNL verzorgt de postbezorging; Frenchie Books is niet verantwoordelijk voor vertraging hierin:

▪ PostNL Nederland: 1-2 werkdagen
▪ PostNL naar België: 1-3 werkdagen

Feestdagen kunnen zorgen voor vertraging in levertijd.


Klachten
Heb je een klacht over een product? Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Stuur me snel een mailtje (info@professorgrutjes.nl) en ik zoek een passende oplossing voor je. Je ontvangt altijd een bevestiging van je klacht en binnen 14 dagen ontvang je een reactie. Mocht ik langer de tijd nodig hebben, dan stel ik je hiervan uiteraard op de hoogte.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU tot slot mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht hier in te dienen.