In de media

Eindhovens Dagblad
Het Eindhovens Dagblad besteedde aandacht aan Professor Grutjes zoekt de uitknop
Klik hier om het artikel te lezen. 

Eindhovens Dagblad Professor Grutjes zoekt de uitknop

Groot Eindhoven
Ook in Groot Eindhoven, een huis-aan-huisblad in regio Eindhoven, was een mooi artikel te lezen.

Groot Eindhoven

Paleo Magazine
In Paleo Magazine is een uitgebreid interview over Het geheime dagboek van professor Grutjes en het supersoepjesmysterie verschenen.
Klik hier om het artikel te lezen!

Paleo Magazine pagina 1

Paleo Magazine pagina 2-3

Annemarie's Health (voorheen: Leefstijl als Medicijn)
In de rubriek Annemarie's Choice tipt hoofdredacteur en voeding- en leefstijlcoach Annemarie de Vries-Postma Het geheime dagboek van professor Grutjes. 

Annemarie's Health

Fabulous Mama
In de Boekies rubriek van Fabulous Mama vond je Het geheime dagboek van professor Grutjes als boekentip!

Fabulous Mama

Eindhovens Dagblad
Ook het Eindhovens Dagblad besteedde aandacht aan Het geheime dagboek van professor Grutjes en het supersoepjesmysterie.
Klik hier om naar het artikel te gaan.

Eindhovens Dagblad

Veldhovens Weekblad
In het Veldhovens Weekblad kregen we ook een mooie plaatsje.
Klik hier om het artikel te lezen. 

Veldhovens Weekblad

Top 40 Frappante Fragmenten
Het geheime dagboek van professor Grutjes en het supersoepjesmysterie stond lange tijd in de top 40 Kinderboeken van Frappante Fragmenten, een lijst die wordt samengesteld door pabo-docenten, boekverkopers, leesconsulenten, pabostudenten en enthousiaste lezers. Het boek bereikte zelfs plaatsje nummer 7:

Top 40 Kinderboeken

Omdat het boek langer dan 6 maanden in de top 40 stond, werd er zelfs een geluidsfragment opgenomen door een stemacteur. Wil je een stukje uit het boek beluisteren? Dat kan hier!

Geluidsfragment

Gezond (op)voeden - De Lekker Pûh!!! Podcast
Ik was te gast in de podcast van Lekker Pûh!!!, een organisatie van kindereetcoaches die gespecialiseerd zijn in overgewicht en selectief eetgedrag bij kinderen. We gaan in gesprek over de belangrijkste voedingsstoffen voor kinderen, waarom het belangrijk is je kinderen bij het eten te betrekken, hoe je dat doet en meer! Je luistert de opname hier terug.

Gezond (op)voeden podcast

Over altijd maar 'aan' staan - Slaaapie kids smart podcast
In de Slaaapie Kids Smart podcast had ik een gezellig gesprek met Bo de Bruin, kinderyogadocente én bekend van de Slaaapie kindermeditaties, over het belang van ontspannen en de effecten van altijd maar 'aan' staan. Je luistert de podcast hier terug.

Slaaapie Kids Smart podcast
Interview door Breinbaas Dominiek Huis In 't Veld
Misschien ken je haar wel van haar succesvolle boek De speeltuin van de kindertherapeut, Dominiek Huis In 't Veld. Ze is GZ psycholoog, hypnotherapeut, en oprichter van de Breinbaas Academy en interviewde mij en co-auteur Chantalle Weemaes over ons boek Professor Grutjes zoekt de uitknop. Je kijkt het interview hier terug. 
Breinbaas