BoekbesprekingBoekbespreking over Het geheime dagboek van professor Grutjes en het supersoepjesmysterie 
Houd je jouw boekbespreking over mijn geheime dagboek of geef je een spreekbeurt over gezonde voeding? Download dan hier het gratis spreekbeurt- en boekbesprekingspakket.
Ook kun je een powerpointpresentatie downloaden die je kunt gebruiken voor jouw presentatie (wedden dat de juf of meester onder de indruk is!). 

En wist je dat je ook een woordzoeker kunt downloaden voor jezelf en je klasgenootjes? Je klasgenootjes kunnen dan zelfs mijn boek winnen!

Powerpoint Presentatie Professor Grutjes

Boekbespreking over Professor Grutjes zoekt de uitknop 
Houd je jouw boekbespreking over Professor Grutjes zoekt de uitknop? Goed nieuws! Want ook hiervoor hebben we een boekbesprekingspakket samengesteld. Je downloadt hem hier.

Naast informatie over het ontstaan van het boek en over de makers, kun je ook een powerpointpresentatie downloaden helemaal in de stijl van het boek, de gas en rem-poster van Daphne Dubbel (leuk voor op het bord of om uit te delen aan je klasgenootjes) en pizza's bakken en meer: alle oefeningen om te remmen verzameld zodat jullie net als Gave Gast Gert een pro kunnen worden in gasgeven en remmen! 

Boekbespreking Professor Grutjes zoekt de uitknop

Professor Grutjes